Eksplodirala joj zadnjica: Devojci pukli silikoni dok je radila čučnjeve

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirala joj zadnjica: Devojci pukli silikoni dok je radila čučnjeve

Amerikanka Serena Beuford (27) iz Bostona vežbala je u teretani sa prijateljem. Ona je radila čučnjeve i snimala video koji je htela da objavi nai na Instagramu.
U tom trenutku su joj eksplodirali implanti u zadnjici i ona je sa teškim povredama završila u bolnici. Navodno, devojka je u komi.

Ipak, nakon što je vest o eksploziji zadnjice obišla svet, ispostavilo se da je reč o prevari, odnosno izmišljenoj vesti koju je plasirao sajt newswatch33.com, koji je nešto poput našeg Njuza.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Eksplodirala joj zadnjica: Devojci pukli silikoni dok je radila čučnjeve

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Amerikanka Serena Beuford (27) iz Bostona vežbala je u teretani sa prijateljem. Ona je radila čučnjeve i snimala video koji je htela da objavi nai na Instagramu...U tom trenutku su joj eksplodirali implanti u zadnjici i ona je sa teškim povredama završila u bolnici. Navodno, devojka je u komi...Ipak,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.