Eksploatišu decu ZARAD NOVCA Bojanine reči upućene Anđelinim roditeljima napravile SKANDAL u programu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 23:09

"Eksploatišu decu ZARAD NOVCA" Bojanine reči upućene Anđelinim roditeljima napravile SKANDAL u programu

Preblizak odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović nedeljama unazad intrigira javnost, posebno nakon što se saznalo da na njihov odnos roditelji ne gledaju blagonaklono.

U toku emisije ,"Pitanja gledalaca" Bojana Pavlović dobila je pitanje. Ona je tom prilikom otvorila dušu i progovorila koliko su je povredile reči koje joj je uputila porodica njene bivše devojke Anđele Šparavalo.

U priču se umešao i Marko Đedović koji je imao opsežan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovor na temu roditeljskih odnosa sa decom, pa je istakao da mnogi roditelji, aludirajući da to rade i Anđelini, zarađuju nad decom, tako što ih eksploatatišu.

- Koliko su te povredile reči Anđeline porodice?

- Iskreno, nisu me povredili, jer smatram da su ušli sa nekim ciljevima koji su imali. Malo mi je presmešno, nelogično, da tako s vrata neko uđe. Meni je logično da dođeš meni i kažeš, ne znam šta da kažem na uvrede... Meni bi bilo logično da su ušli i da su joj rekli da nije lepo da kradeš, da ne lažeš, da te nismo tako vaspitali... Meni to nisu normalni pristupi, nisam roditelj, ali razmišljam racionalno. Ovde baljezgaju i lupaju gluposti. Način na koji su ušli i to vređanje, to su trebali meni da kažu, a ne njoj. Ja znam šta mi je Anđela pričala pre nego što su oni ušli - odgovorila je Bojana.

- Roditelji se bave eksploatacijom rođene dece, zarad finansija - ubacio se Marko Đedović i podržao Bojanu.

- Ovo je prvi put da nisam reagovala na takve uvrede. Ja nemam dodira sa takvim budalama - dodala je Pavlovićka.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.