Eksplicitne fotogarafije: Procureo snimak seksa argentinske komičarke

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2013, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplicitne fotogarafije: Procureo snimak seksa argentinske komičarke

Neopreznost koštala je argentinsku komičarku Fatimu Florez "curenja" u javnost vrlo eksplicitnog snimka seksa sa suprugom. Na snimku se vidi apsolutno sve!

Fatima Florez je argentinska komičarka koja se često pojavljuje na televiziji, a osim po svojim velikim grudima poznata je i po imitacijama argentinske predsednice Kristine Fernandes de Kirhner.Kako pisanje "Egotastica", prenosi "Index.hr", Fatimu često opisuju kao "iritantnu", a snimak koja se pojavila snimila je sa svojim suprugom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Na snimku seksa se vidi apsolutno sve i vrlo je eksplicitan (skoro pornić), pa nismo u mogućnosti da ga podelimo sa vama. Možete ga naći na Internetu, a kod nas, evo, nekoliko skrinšotova.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUČE OD SMEHA: Komičarka snimila kućni video

Izvor: Kurir, 05.Feb.2013

Fatima Florez osim po svojim velikim grudima poznata je i po imitacijama argentinske predsednice..ARGENTINA - Zgodna plavuša Fatima Florez, argentinska komičarka, očigledno veoma voli kameru. Osim što radi na televiziji Fatima snimila je kućni video sa svojim mužem koji je procurio u javnost...Fatima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.