Ekskluzivno! Potvrđeno pisanje STAR-a! Tamara provela noć sa Makaronom i otkačila Acu! (foto)

Izvor: Svet, 31.Dec.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno! Potvrđeno pisanje STAR-a! Tamara provela noć sa Makaronom i otkačila Acu! (foto)

Kako je novi STAR objavio, Dejan Palić Makarona bio je spreman na sve da bi povratio Tamaru Đurić, pa je u tome i uspeo!

Posle finala Farme, Makarona je čekao bivšu devojku na skrovitom mestu kako ga niko ne bi video, a odmah posle proglašenja Stanijine pobede Tamara je napustila studio u Šimanovcima i otišla kod Makarone u auto.

Njen dečko Aca je otišao sa svojom porodicom i ne sluteći da će se ona odmah vratiti bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i sa njim provesti noć.

STAR je uhvatio Tamaru i Dejana na izlazu iz Šimanovaca, a odatle su zajedno otišli u klub Teatro da proslave pomirenje i njeno drugo mesto.

Kako stvari stoje, izgleda da je njena veza sa Acom bila čista farsa, a pola miliona evra koje joj Makarona nudi da ostane sa njim ipak neće moći da odbije.
JOŠ ŠOKANTNIH PRIČA POTRAŽITE U NOVOGODIŠNJEM STARU KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 30. DECEMBRA!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OTKACILA ACU Tamara otisla kuci s Makaronom

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2015

Čim je Stanija Dobrojević proglašena za pobednicu "Farme 6", drugoplasirana Tamara Đurić napustila je Šimanovce - sa bivšim dečkom Dejanom Palićem Makaronom!..Makarona je čekao klaberku na skrivenom mestu, a Tamara je iz Šimanovaca otišla u njegovom automobilu dok je Aca Živanović, njen rijaliti...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.