Edita ušla u Zadrugu, srela se sa Lunom! EVO ŠTA JOJ JE NAKON SVEGA REKLA!

Izvor: Svet, 16.Nov.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edita ušla u Zadrugu, srela se sa Lunom! EVO ŠTA JOJ JE NAKON SVEGA REKLA!

Iako niko nije očekivao da će, nakon višenedeljnih pisanja o tome da sa rođakom ne razgovara jer joj je preotela dečka, Edita Aradinović ući u Zadrugu, pevačica je to sinoć ipak učinila.
Edita je sa grupom “Ministarke” ušla u Zadrugu, a kada ju je Luna ugledala nije joj bilo ni malo svejedno, naprotiv!
Kako je rekla kada je prišla da se izjada Slobi, Edita je čvrsto stisnula, rekavši joj šta se dešava napolju.
‘Samo se meni tako javila… >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Zagrlila me ovako, jako, i rekla mi je: “Pišu se ružne stvari!”, rekla je Luna Slobi koji joj je sve vreme govorio da se ne opterećuje i da je sve u redu.
Međutim, Edita se posle toga nije obratila Luni, ali je u jednom trenutku zapevala duetsku pesmu Ministarki i Saše Matića “Zver”, a kada je došao na red jedan stih pogledala je u Lunu i uperila prstom u nju.
“…a ti si grešan bio, druge od mene krio…”.
“Jesi li video? Hahaha! Peva i pokazuje u mene, kao “druge od mene krio,’ smejala se Luna, kao da je to zaista nešto čemu treba da se smeje.
 
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK: Evo kako se Luna ponašala kada je videla Editu na žurki! A tek da čujete šta je rekla Slobi!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2017

Edita Aradinović sinoć je sa grupom Ministarke gostovala u rijalitiju "Zadruga". Iako su mnogi mislili da se Edita sigurno neće pojaviti kao gošća nakon svih priča o tome da je sa Lunom Đogani, svojom rođakom, u lošim odnosima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.