Luna je svojevremeno otela dečka Editi, a onda je pevačica ušla u Zadrugu, uperila prst u Đoganijevu i pred svima joj OVO SASULA U LICE

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna je svojevremeno otela dečka Editi, a onda je pevačica ušla u Zadrugu, uperila prst u Đoganijevu i pred svima joj OVO SASULA U LICE

Pre izvesnog vremena nastao je skandal kada je pevačica grupe "Ministarke" ostala bez dečka nakon što joj je istog, navodno, otela njena rođaka Luna Đogani.

Nakon toga njih dve su davale razne izjave za medije, ali se nisu sretale na javnim mestima. Sve do sinoć kada je Edita ušla u "Zadrugu" kako bi zabavljala ukućane svojim pesmama.

Luna je prenela Slobi šta se desilo pri susretu sa Editom.

- Samo se meni tako javila... Zagrlila me ovako, jako, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekla mi je: "Pišu se ružne stvari!" - rekla je Luna Slobi, ali kasnije tokom večeri joj se Edita i dalje nije obratila.

Međutim, kada je pevala na bini, u jednom trenutku, dok je izvodila pesmu "Zver" uperila je prst na Lunu i to u trenutku kada je pevala stihove "A ti si grešan bio, druge od mene krio...". Tada je Luna shvatila da se radi o njoj i hvalila se Slobi.

- Jesi li video? Hahaha! Peva i pokazuje u mene, kao "druge od mene krio" - smejala se Luna.

Pitanje je samo da li je Edita mislila na Lunin potez kada joj je otela dečka ili možda na Slobinu situaciju u ljubavi, ostaje nepoznato.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Edita ušla u Zadrugu, srela se sa Lunom! EVO ŠTA JOJ JE NAKON SVEGA REKLA!

Izvor: Svet, 16.Nov.2017

Iako niko nije očekivao da će, nakon višenedeljnih pisanja o tome da sa rođakom ne razgovara jer joj je preotela dečka, Edita Aradinović ući u Zadrugu, pevačica je to sinoć ipak učinila.. Edita je sa grupom “Ministarke” ušla u Zadrugu, a kada ju je Luna ugledala nije joj bilo ni malo svejedno,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.