EVO KAKO ŽIVI ANA KORAĆ: Promenila život iz korena, došla do tačke neprepoznatljivosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 12:40

EVO KAKO ŽIVI ANA KORAĆ: Promenila život iz korena, došla do tačke neprepoznatljivosti (FOTO)

Njena promena je zadivila sve...

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać potpuno se povuka iz javnosti nakon što je ostala trudna. Početkom godine na svet je donela sina Matea.

U potpunosti se posvetila majčinstvu, sve do tačke neprepoznatljivosti, pa samo povremeno objavi fotografiju iz svog života na kojoj je njen sin i kako provode vreme.

Lice svog sina još uvek nije pokazala, a indentitet svog izabranika i dalje krije. Ipak, tajna nije način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koji provodi dane sa svojim sinom, a jedan od prizora raznežio je pratioce.

Ana je lep, jesenji dan iskoristila za šetnju sa sinom po svežem vazduhu - usnimila je dečija kolica, a sina je animirala velikim balonom s likom njegovog omiljenog crtanog junaka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.