ELEKTRA ELIT I POZNATI TEOLOG U OKRŠAJU! Pevačica gospodski izdominirala To su vaše FANTAZIJE o meni

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

ELEKTRA ELIT I POZNATI TEOLOG U OKRŠAJU! Pevačica gospodski izdominirala "To su vaše FANTAZIJE o meni"

Poželeo joj da psotane nova Sveta Marija Egipćanka

Transrodna pevačica Elektra Elit proglašena je za najpopularniju I najpoznatiju prostitutku na svetu. Dobila je nadimak “Kraljica trotoara” a švajcarski mediji bruje o njoj pa je završila na naslobvnoj strani tamošnjih medija.

Elektra Elit, transrodna pevačica, gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrila koliko joj znači ovakav vid zvanja.

- Pola miliona je izašlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tom jednom danu i rasprodato je sve za jedan dan. Izašlo je i po portalima. Meni to puno znači jer je to meni primarni posao kojim se bavim, mislim na prostituciju naravno. Sekundarni je muzika. Prostitucija je posao u kojem ja sebe vidim i gde sam pronašla svoju egzistenciju i sve ostale stvari - rekla je Elektra i dodala.

- To je veliki marketing za mene jer je posle toga što je izašlo u švajcarskom časopisu za jedan do 2 dana sam dobila oko 5.500 termina za seksualne usluge. Ja to možda ne mogu da postignem, ali mi sve to stoji ovde u telefonu. ne odgovaram jer sam u Beogradu, međutim, kada se vratim biće veselo.

Dotakla se i samih Švajcaraca, za koje se priča da su "hladni"

- Švajcarci su hladni, dok ne dođu kod mene, onda su vrući. U mom biznisu su bitne pare, pa oni nisu štedljive prirode. Nikada nemoj da zaboraviš, više ćeš dobiti od običnog radnika, nego od multimilionera. Oni su stipse za davanje para - istakla je Elektra i potom se osvrnula na to da li pazi na zdravlje klijenata i sebe:

- Gostovala sam u jednoj švajcarskoj televiziji gde su pokazali slike iz mog apartmana. Ceo stan je u zaštiti, dezinfikovan. Sve zavisi kako za kog klijenta i koja fantazija je u pitanju. Zdravlje je definitivno na prvom mestu. Ja sam ipak otac dvoje dece. To što sam ja promenila pol ne znači da za svoje dvoje dece neću biti tata. Ja se ponosim time. To su jedine osobe koje mogu da me zovu tata, bivša žena me zove Selektra na primer. Ja sam veća riba od nje, ali nemam krizu identiteta - rekla je Elektra.

Teolog Miloš Stojković takođe je bio gost jutarnjeg programa. Međutim on se nakon ove priče Elektre uznemirio.

- O moj Bože. Vama gospodine i brate u Hristu želim svako dobro. Ne mogu da vas nazovem ženom kada vam je Bog dao da budete muško i ne možete u jednom trenutku da se probudite i kažete ja sam žensko. Želim da se vratite na pravi put i da shvatite da niste upravu i da budete jedna nova Marija Egipćanka - rekao je teolog i dodao:

- Prostitucija je prodaja tela i nešto što je postojalo i što će postojati, ali nešto što nikada ne smemo dopustiti. To bi bila legalizacija nemorala. Nama je gospod dao da budemo šta god želimo, ali to ne znači da nam je sve to u korist i da je dobro. Upravo ti iz Evrope nam nameću da nešto prihvatimo što nije dobro.

- Ja se ne predstavljam kao muško, ja jesam žensko - rekla je Elektra.

- Ne vi ste rođeni kao muško - iinsistirao je Stojković.

- Ne, to su samo vaše fantazije. Ja jesam rođena kao muško, ali problema nema, ja ga nemam - navela je.

- Bog vam je dao da budete muško - rekao je teolog.

- Vi imate ta vaša pravila za koja mislite da su verodostojna - istakla je.

- Da su ispravna - dodao je.

- Ja kažem da su moja ispravnija 10 puta više nego tvoja - rekla je.

U videu ispod možete videti kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.