EKSKLUZIVNO ZA SD: Snimali se zajedno u kolima, a onda je PLAVUŠA priznala SVE o vezi sa Filipom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 23:17

EKSKLUZIVNO ZA SD: Snimali se zajedno u kolima, a onda je PLAVUŠA priznala SVE o vezi sa Filipom! (FOTO)

Nije htela da ćuti...

Filip Mijatov i Rea Anđelković potvrdili su da će biti takmičari nove sezone rijalitija "Zadruga", što je odmah povuklo sa sobom i razne glasine da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Ruku na srce, mnogi smatraju da su oni sami svojim postupcima potpirili te glasine, ali je Rea ipak želela da sve razjasni.

Iako su se zajedno vozili kolima, smejali i šalili uživo to pokazujući preko Instagrama, sudeći po njoj, nešto više između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih dvoje ne postoji.

- Demantovala bih ovo za mene i Mijatova. Ne želim da narušavam svoj ugled i da se kompromitujem na bilo koji način - izjavila je Rea za Srbiju Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.