EKSKLUZIVNO ZA SD! Dragana Mitar nam je OTKRILA novosti, BOMBA VEST, za ovo se nije znalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA SD! Dragana Mitar nam je OTKRILA novosti, BOMBA VEST, za ovo se nije znalo!

Obrt u celoj priči!

Na štandu Srbije Danas u okviru sajma medija gostovali su brojni gosti, a među njima i mnogi zadrugari koji su obeležili predhodnu sezonu rijalitija "Zadruga".

Među njima je i Dragana Mitar, čija je životna priča obeležila predhodnu sezonu rijalitija.

Ona je nakon izlaska iz Zadruge, odlučila da život uzme u svoje ruke, nakon teškog prerioda i neprijatnosti koje joj je priredio bivši muž. Ipak je sve krenulo u dobrom pravcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Gostujući na našem štandu, otkrila nama je da su se stvari stabilizovale.Ona se sa sinom odselila u drugi stan i njoj će pripasti starateljstvo nad detetom, a brakorazvodna parnica će biti okončana u novemburu.

Dragana nam je otkrila da ovo nije jedina novost u njenom životu.

- Veoma sam uzbuđena, jer sam počela da radim ono što volim, vratila sam se pevanju, snimila sam novu pesmu koja se zove "Baš zato", a  izlazi sledeće nedelje - otkrila nam je i dodala da pesma nije autobiografska.

Ona nam je tom prilikom i pustila snimak, a mi možemo da kažemo da će pesma biti hit i da je Dragana iznenadila sa svojim vokalnim sposobnostima. Pesma će sigurno biti omiljena u klubovima.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.