EKSKLUZIVNO! Progovorio fudbaler kojeg su povezivali sa Miljanom Kulić! Cela ISTINA o njihovoj VEZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! Progovorio fudbaler kojeg su povezivali sa Miljanom Kulić! Cela ISTINA o njihovoj "VEZI"!

Jedna slika menja sve.

Oko Miljanine trudnoće i njenih veza sa raznim muškarcima bilo je mnogo priča, manje ili više proverenih.

Miljana je nedavno obavila abortus, a pre toga, procenjivalo se ko bi mogao da bude otac njenog deteta. Lazar Čolić Zola, njen dečko, koji je trenutno u "Zadruzi" sa Miljanom, od početka je tvrdio da je dete njegovo, međutim, mnogi su se javili u međuvremenu, tvrdeći to isto. Pre svih, crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi, pokušao da izvrši samoubistvo kada je čuo da je Miljana abortirala. U međuvremenu se javio i Mile Mirković iz Krčedina, koji je takođe rekao da je imao intimne odnose sa Miljanom, i tu otprilike u vreme kad je zatrudnela.

Pored nabrojanih, spekulisalo se i da je jedan od potencijalnih očeva, i mladi fudbaler, Marko Radisavljević, koji je bio u kontaktu sa Miljanom u junu prošle godine. Tu priču su podgrevale i fotografije koje je Radisavljević objavio, a na kojima je zagrljen sa Miljanom. Ipak, to ne znači da su bili i intimnoj vezi.

Marko Radisavljević i Miljana Kulić. pic.twitter.com/lyjHhRFj01

— babura velika (@BaburaVelika) 12. октобар 2019.

Radisavljević je za Srbiju Danas prokomentarisao navodnu vezu njega i Miljane.

- Od svega ovog sto su novine objavljivale ništa nije tačno. Nisam bio sa njom, niti sam imao bilo šta sa njom. Stvarno nije u redu što su pojedine novine objavljivale takve gluposti. Do sada niko sem vas me nije pitao da li je to istina ili laž, samo su jednostavno objavljivali. Bio bih vam zahvalan ako bi ste objavili istinu, da tu apsolutno ničeg nije bilo. Imam devojku, u srećnoj sam vezi i glupo je pisati nešto tako - rekao nam je Radisavljević.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U*išala sam se od stresa!" Marija Kulić doživela NERVNI SLOM, Miljana MORA U BOLNICU, iskoplikovalo se sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019

Ugrozila je sebi zdravlje!..Sinoć je u Zadruzi održan pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Jedna od tema bila je i veza Miljane Kulić i Zole, a mnogi zadrugari su ga optužili da igra rijaliti igru i da je sa Miljanom iz interesa... - Ja mislim da se on dečko ohladio od Miljane, a i realno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.