EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE! TO JE KARMA! Dejan Dragojević o Aleksandrinoj pobedi! Šok priznanje: Klanjao sam u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 20:32

EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE! "TO JE KARMA!" Dejan Dragojević o Aleksandrinoj pobedi! Šok priznanje: "Klanjao sam u Zadruzi"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas koja će se emitovati u sredu u 20h, imaćete priliku ekskluzivno da vidite posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića.

Dejan je u emisiji bez dlake na jeziku komentarisao pobedu bivše devojke Aleksandre Nikolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je odnela pobedu u šestoj sezoni.

Dragojević se osvrnuo i na bivšu suprugu Dalilu Dragojević, pa otkrio da li prati njene emisije, budući da je počela da radi kao voditelj na Hype televiziji.

Dejan je do detalja opisao kakav odnos ima sa svojom sadašnjom devojkom Jovanom, pa ekskluzivno otkrio i da li planira sledeći korak sa njom, veridbu i brak, pa ispričao i kakvo mišljenje Biljana Dragojević ima o novoj snajki.

Pored toga, Dejan je sve šokirao kada je konačno priznao da je primio Islam kao svoju veru, iako se dugo polemisalo o tome, a sada je prvi put Dejan Dragojević govorio o Saudijskoj Arabiji, izgradnji džamija, pa kako je u veri već 4 godine, ona nam je otkrio da je poštovao svoju veru i u Zadruzi, iako to mnogi gledaoci nisu primetili, ali je napomenuo da njegovi cimeri zadrugari jesu.

Ekskluzivno gostovanje Dejana Dragojevića pogledajte u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte tizer emisije i svega onoga što vas očekuje, a što se ne propušta!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO! Dejan Dragojević KONAČNO PRIZNAO zašto je ćutao da je u Islamu, pa otkrio da planira izgradnju džamija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 07:12

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas koja će se emitovati u sredu u 20h, imaćete priliku ekskluzivno da vidite posle dužeg vremena, pobednika pete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.