EKSKLUZIV otkriva: Spoj nespojivog – Ilda i Lexington snimaju duet!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIV otkriva: Spoj nespojivog – Ilda i Lexington snimaju duet!

Kako Ekskluziv saznaje, Ilda Šaulić se vraća na scenu duetom sa Lexington bendom koji se zove “Ti moja nevoljo”. Oni koji su čuli pesmu kažu da će postati veliki letnji hit, a saradnju je inicirala folk pevačica koja obožava pesme popularnog benda, a posebno glas Bojana Vaskovića. Inače, Lexingtonci su pre pet godina već snimili duet sa Indirom Radić “Sto na sat”, koji im je bio taličan, pa ne treba da čudi što ponovo “duetišu” sa narodnjacima.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

EKSKLUZIV otkriva: Spoj nespojivog – Ilda i Lexington snimaju duet!

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Kako Ekskluziv saznaje, Ilda Šaulić se vraća na scenu duetom sa Lexington bendom koji se zove “Ti moja nevoljo”. Oni koji su čuli pesmu kažu da će postati veliki letnji hit, a saradnju je inicirala folk pevačica koja obožava pesme popularnog benda, a posebno glas Bojana Vaskovića. Inače,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.