E, DA JE ZNAO! Sloba je VOLEO Lunu Đogani, ali da je video ovaj snimak, odmah bi raskinuo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, DA JE ZNAO! Sloba je VOLEO Lunu Đogani, ali da je video ovaj snimak, odmah bi raskinuo! (VIDEO)

Loš spoj.

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su burnu i strastvenu vezu u minuloj "Zadruzi", a i jedno i drugo su se zaklinjali u večnu ljubav.

NE MOGU DA SVARIM TO! Posle Karleuše, oglasio se i OVAJ poznati pevač i PLJUNUO na Kijinu pesmu - UŽAS

Da li je sve bila samo gluma ili ne, Radanović je delovao iskreno u svojim osećanjima, ali nešto tu ipak nije štimalo. Pre svega, na intelektualnom planu. Radanović, ako je suditi po njegovoj zakonitoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << supruzi, voli obrazovane žene, dok Luna baš i ne voli da se bavi intelektualnim stvarima. Podsetimo, kada su je pitali koja joj je omiljena knjiga, nije mogla da navede nijednu.

Na ovom snimku možete videti kako Luna govori da su joj uzor porodica Kardašijan, a sestre iz te familije su najpoznatije starlete na svetu.

Sa druge strane, pre tri godine, Radanović je napadao upravo ljude kojima je ta porodica uzor.

- Ako možeš da navedeš sve Kardašijane, ali ne i tri elementa sa iz Periodnog sistema, idi i okupaj sa sa tosterom uključenim u struju - napisao je Radanović.

Kao što je poznato, Sloba i Luna su raskinuli malo pre završetka "Zadruge", ali verujemo da bi se to desilo mnogo ranije da je Radanović znao ko su Lunini idoli.

Periodni sistem (engl. "periodic table") tabelarni je prikaz hemijskih elemenata, raspoređenih na osnovu njihovog atomskog broja (broj protona), elektronske konfiguracije i ponavljajućih hemijskih osobina. Ovakav raspored pokazuje periodične zakone, a primer su elementi sa sličnim karakteristikama smešteni u istoj koloni. Neki od poznatijih hemijskih elemenata su kiseonik, vodonik, gvožđe, zlato, kalijum, kalcijum... Napoznatije jedinjenje na svetu je H2O, to je jest voda. Jedan molekul vode sastoji se od dva vodonikova atoma (H) i jednog atoma kiseonika (O).

Објава коју дели Dželat ljubavi (@antidjogaj) дана 25. Јул 2018. у 9:26 PDT

SMESTA PRASNULA! Dajanu pitali o bivšem suprugu Žiki: Razbesnela se, pa ODMAH PREKINULA intervju

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.