Džon Vojt o razvodu svoje ćerke: Zabrinut sam za Anđelinu

Izvor: Svet, 22.Sep.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Vojt o razvodu svoje ćerke: Zabrinut sam za Anđelinu

Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita, tema je o kojoj će se definitivno pričati mesecima. Ceo svet je šokiran razvodom slavnog holivudskog para, pa i Džon Vojt, otac slavne glumice.
On kaže da nije bio upućen u bračne probleme koje njegova ćerka ima sa suprugom, pa je i njega iznenadila vest da je upravo ona podnela zahtev za razvod braka od Breda.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džon Vojt o razvodu svoje ćerke: Zabrinut sam za Anđelinu

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2016

Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita, tema je o kojoj će se definitivno pričati mesecima. Ceo svet je šokiran razvodom slavnog holivudskog para, pa i Džon Vojt, otac slavne glumice...On kaže da nije bio upućen u bračne probleme koje njegova ćerka ima sa suprugom, pa je i njega iznenadila vest...

Nastavak na Scandal.rs...

BRED PIT BESAN Glavna lobistkinja za Srebrenicu kirva za krah Branđeline: "Ta veštica joj je ISPRALA MOZAK"

Izvor: Blic, 22.Sep.2016

Glavna svetska tema prethodnih dana je razvod holivuskog "para nad parovima", Breda Pita i Anđeline Džoli. Po svemu sudeći, velikog udela u raspadu slavnog braka imala je Arminka Helić, lobistkinja za Srebrenicu i nekadašnja politička savetnica bivšeg britanskog šefa diplomatije Vilijama Hejga...Prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.