Džesika Alba otkrila trikove za negu i šminkanje! Savršena koža!

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Alba otkrila trikove za negu i šminkanje! Savršena koža!

Uprkos tome što je proslavila 38. rođendan, izgleda bar deceniju mlađe! Džesika Alba otkrila trikove za negu i šminkanje! Ne znamo koji je bolji... Savršena koža!

Džesika Alba je jedna od najlepših holivudskih glumica, a uprkos tome što je proslavila 38. rođendan, izgleda bar deceniju mlađe! A ako ste se pitali kako joj to polazi za rukom, ova dama je rešila da sa svima podeli tajnu svoje nege.

Naime, Džesika je za američki Vogue otkrila do tančina kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izgleda njena dnevna rutina kada je reč o negi kože i mejkapu, kojoj je godinama verna i koju nikada ne preskače.

Slavna lepotica jutarnju rutinu otpočinje umivanjem, nakon čega na lice stavlja antioksidativnu masku koju koristi svaki dan.

 Horoskop najavljuje probleme: Mlad mesec donosi nova iskušenja!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.