Dženifer Eniston ostavila Žerarda Batlera jer ju je varao gde god je stigao

Izvor: S media, 27.Feb.2010, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Eniston ostavila Žerarda Batlera jer ju je varao gde god je stigao

Glumica Dženifer Eniston ostavila je Žerarda Batlera nakon kratkotrajne veze, jer ju je šarmantni glumac varao gde god je stigao. Iako nikad nisu priznali svoju vezu široj javnosti, bilo je jasno da su glumci zajedno. Iako su nedavno proslavili njen rođendan u Meksiku, uskoro su se tamo vratili kako bi rešili nesuglasice u vezi i pronašli ljubavnu sreću.

No, mondensko letovalište i zgodna Eniston nisu bili dovoljni Batleru, za kojeg tvrde da uopšte ne zna šta znači reč vernost. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Pouzdani izvor tvrdi da je sirotu Džen glumac varao na svakom koraku, a ona je očekivala nešto ozbiljniju vezu od njega. Uprkos nedavnim pokušajima da se njihova veza dovede na viši nivo, Škot se ubrzo vratio na stare staze.

Naime, samo dan nakon što su se Žerard i Dženifer vratili iz Meksika, glumac je uhvaćen kako koketira s atraktivnom brinetom ispred poznatog frizerskog salona na Beverli Hilsu. Da stvar bude gora, salon je vlasništvo dobrog prijatelja varane glumice.

"Džen je besna jer ju je Gerard tako lako izdao. Njegova narav razorila je njihovu vezu, ali i prijateljstvo. Nije joj nepoznato kako je to kad ti neko slomi srce, no ovoga puta povređena je jer Žerard pravi od nje budalu u javnosti. Čini se da Žerard šara kad god je ona odsutna", rekao je poverljivi izvor. Izvor: index

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.