Dženifer Aniston se oglasila povodom snimanja novih epizoda Prijatelja: MNOGO MI JE ŽAO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 11:20

Dženifer Aniston se oglasila povodom snimanja novih epizoda Prijatelja: "MNOGO MI JE ŽAO..."

I fanovi su razočarani!

Snimanje novih epizoda "Prijatelja" odloženo je zbog korona virusa, što je i te kako razočaralo fanove koji su jedva čekali bilo kakav vid nastavka omiljene serije.

Glumica Dženifer Aniston, koja tumači lik Rejčel Grin, i sama je tužna zbog svega, a novi datum snimanja još uvek nije poznat javnosti, prenose strani mediji. Prvobitno je bilo ugovoreno da se snima u martu, pa zatim u maju, a onda je do daljeg - sve odloženo.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogo sam tužna što smo morali ponovo da odložimo snimanje. Ali ovo nam je dalo više vremena da sve napravimo još uzbudljivijim, zabavnijim nego što bi bilo! Tako da biram da je čaša napola puna... Nećemo mi nigde. Nikad se nećete osloboditi 'Prijatelja - prokomentarisala je ona za strane medije u svom poznatom stilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.