Dženan Lončarević naglo smršao pa završio na infuziji

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević naglo smršao pa završio na infuziji

Dženan Lončarević je odlučio da se zbog posla kojim se bavi, a koji iziskuje noćni rad i dobru kondiciju, posveti zdravom načinu života u koji je uključio i svakodnevnu rekreaciju - trčanje.

Dženan Lončarević pevao za Stivena Sigala: Holivudska zvezda se provodila u Budvi (Foto+Video)

Tako je popularni Dženan Lončarević izgubio pet kilograma otkako je počeo svakodnevno da trči ne bi li vodio zdraviji život, što je uočljivo već na prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pogled.

Dženan se već mesec dana nalazi na turneji u Crnoj Gori, gde svako veče radi u drugom gradu. Da su njegovi nastupi posećeni potvrđuje činjenica da se nedavno u jednoj diskoteci pojavila holivudska zvezda Stiven Sigal, koji je lično čestitao Dženanu na dobroj svirci i atmosferi. Međutim, zbog brzog načina života pevač je nekoliko puta završio na infuziji, budući da mu je organizam usled treniranja oslabio, kao i imunosistem.

Lončarević se posle trčanja odmarao uz jutarnju kafu pored bazena jednog prestižnog hotela u Budvi, gde je i uslikan.

Autor: B.B.

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.