Dženan Lončarević jedva čeka dvadeseti jubilarni nastup u Kasini!

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević jedva čeka dvadeseti jubilarni nastup u Kasini!

Jedan od naših najboljih pevača Dženan Lončarević natupiće u jednom od najpopularnijih klubova u Beogradu, Kasini.

Posle ogromnog uspeha pesama "Kazino", "Laufer" ,"Dao sam ti srce ",  kao i izlaskom petog albuma "Dva su koraka" sa 17 pesama, može da se pohvali i da je u 2016. godini postao milioner što se tiče pregleda velikog hita "Pitam te" na YouTube koje ja izašla ovoga leta. U sredu će, Beogradska publika uživati u njegovim pesmama u klubu Kasina a Dženan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << obećava da će i ovo biti noć za pamćenje jer je on majstor za najbolji provod u gradu.

Iako kaže da mu je godina koja je na izmaku proletela ipak je bila i jako naporna ali u pozitivnom smislu jer je imao puno uspešnih koncerata kao i rad na novim pesmama jer će uskoro svoju publiku obradovati sa novom pesmom i jednim vrlo zanimljivim duetom koji još uvek drži u tajnosti.. Nove pesme je radio sa puno ljubavi sa svojim timom saradnika, jer mu je najveća želja da pesme ostanu za sva vremena a ne da traju samo par meseci jer ovo su pesme iza kojih on ponosno stojim.

"Radujem se druženju sa publikom u Kasini i ovo je moj ljubilarni dvadeseti nastup u ovom kluba gde sam i snimio par spotova za moj novi album" rekao je Dženan koji i za sredu sprema puno iznenađenja... A vi proverite zašto svi putevi u ovom gradu vode u najbolji renovirani klub "Kasina" koje nikoga me ostavlja ravnodušnim..::

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.