Dve osobe povređene u udesu na Trgu Nikole Pašića

Izvor: Press, 05.Nov.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u udesu na Trgu Nikole Pašića

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio danas oko 12.30 časova na Trgu Nikole Pašića u Beogradu u kojem su učestvovali autobus na liniji 27 i putničko vozilo makedonskih registarskih oznaka

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, povređena je ženska osoba, vozač automobila, makedonska državljanka starosti 30 godina koja je sa posekotinom na čelu prevezena u Urgentni centar.

Druga povređena osoba, žena starosti 65 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << godina, koja se nalazila na mestu suvozača, osećala je bol u predelu grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura i dodala da u autobusu nije bilo povređenih.

Udes se dogodio kada je putničko vozilo skopskih registarskih oznaka pokušalo da izvrši polukružno okretanje kada je naleteo autobus na liniji 27 i udario putničko vozilo, izjavio je Tanjugu glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

I u Informativnoj službi MUP-a Srbije Tanjugu je potvrđeno da se dogodio sudar autobusa na liniji 27 i putničkog vozila sa makedonskim registarskim oznakama.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, sudar se dogodio kada je autobus udario u automobil "mercedes" bočno, a ženu su iz vozila izvukli vatrogasci.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje povređenih u sudaru mercedesa i autobusa

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012

BEOGRAD - Nedozvoljeno polukružno!..Makedonska državljanka Marija T. (32) lakše je povređena u ponedeljak oko 12.20 sati u saobraćajnoj nesreći na Trgu Nikole Pašića i s posekotinama na čelu prebačena je u Urgentni centar...Do sudara je došlo kad je na "mercedes" skopskih registracija, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.