Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica Jakovljević se skinula u bikini, pa oduševila fanove preplanulim i izvajanim telom (FOTO)

Voditeljka Dušica Jakovljević (38) otputovala je na letovanje sa svojom porodicom, te na moru puni baterije pred početak treće sezone Zadruge. Voditeljka je rešila da počasti svoje fanove na društvenim mrežama slikama u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala svoju izvajanu figuru. Dušica je svojim objavama napravila pometnju na društvenim mrežama i dobila gomilu komplimenata The post Dušica Jakovljević se skinula u bikini, pa oduševila fanove preplanulim i izvajanim telom (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KIJA KOCKAR OSTAVILA PORUKU KOJA JE SVE ZATEKLA: “BAŠ MI JE ŽAO…”

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2019

Kija Kockar je u roku od samo dve godine od potpuno anonimne osobe postala jedna od najtraženijih zvezda u našoj zemlji, ali ona ne zaboravlja one koji su je do tog statusa doveli. Pobednica “Zadruge” se neumorno fotografiše sa obožavaocima, daje im autograme, na društvenim mrežama objavljuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.