Dušica Jakovljević progovorila o maloletniku koji je usmrtio 9 osoba na Vračaru i njegovom ocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 12:59

Dušica Jakovljević progovorila o maloletniku koji je usmrtio 9 osoba na Vračaru i njegovom ocu

Ima važan apel.

Dušica Jakovljević se oglasila na svom Instagram nalogu zbog nezapamćene tragedije u našem društvu kada je dečak 7. razreda osnovne škole "Vladislav Ribnika" na Vračaru usmrtio i ranio više zaposlenika i učenika ove školske ustanove. .

Cela Srbija je u velikom šoku zbog nezapamćenog masakra u našem školu.

I dok se svi pitaju kako se ova tragedija uopšte dogodila u našem drupštvu, Dušica Jakovljević se, izgleda, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brine za medijsku prezentaciju čitavog događaja.

Ona je na svom Instagram nalogu napisala.

- Zašto se sada ne saopšti puno ime i prezime? Ko je otac maloletnika - puno i prezime. Kad javna ličnost nema pravo na privatni život, šašto se ne saopštava ime i prezime maloletnika ubice i njegovog oca? Dokle ćemo krvnike štiti inicijalima? - stoji u objavi.

Jedan od kodeksa novinarstva zabranjuje da se imena maloletnika pišu u celosti, već se upotrebljavaju isključivo inicijali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.