Drečave boje i hrabra šminka: Šta su nosili poznati na dodeli Američkih muzičkih nagrada?

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drečave boje i hrabra šminka: Šta su nosili poznati na dodeli Američkih muzičkih nagrada?

Najveća imena muzičke scene pojavila su se na dodeli Američkih muzičkih nagrada, održanim 24. novembra u Los Anđelesu. Pre nego što su uživale – i učestvovale – u vrhunskom šou programu u Microsoft Teatru, zvezde su prošetale crvenim tepihom. I dok su se neki odlučili za klasiku, drugi su nam bili veliko i – pozitivno – iznenađenje. Zavirite u galeriju i recite nam – ko se najbolje obukao? The post Drečave boje i hrabra šminka: Šta su nosili poznati na dodeli Američkih muzičkih nagrada? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Na crvenom tepihu American Music Awards bilo je svega: Pali su vreli poljupci, a ova pevačica je osvojila čak 6. nagrada!

Izvor: Story, 25.Nov.2019

Sinoć se u Los Anđelesu održao “American Music Awards 2019” a tom prilikom mnoge muzičke zvezde prisutvovale su ovom događaju kao i slikanju na crvenom tepihu. Sjajna atmosfera koja je vladala pri samo pristizanju selebritija, nastavila se i na samoj dodeli, međutim pravi scenario dešavao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.