Drama u “Snajkama”: Teodora i Mladen burno raskinuli zbog Dalile? (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u “Snajkama”: Teodora i Mladen burno raskinuli zbog Dalile? (video)

Učesnici rijalitija “Snajke” Mladen Vuletić i Teodora Radojičić, nisu više zajedno.

Naime, Vesna Rivas je sinoć kao specijalni gost unela mnogo nemira u kuću, a to je na kraju kulminiralo Mladenovim i Teodorinim raskidom.

Vesna je odmah po ulasku rekla kako će za dva dana da im se pridruži i Dalila Mujić, na šta Mladen nije mogao da ostane imun.

Njemu se to stalno motalo kroz glavu, jer je očigledno da je još nije preboleo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a ceh svega toga je platila Teodora.

Ona i Mladen su se žestoko posvađali, jer se, kako je rekao Crnogorac, mnogo razočarao u Teodoru.

Ti si prevarant“, govorio joj je Vuletić, a Tea se pravdala.

Ona je u jednom trenutku čak i ustala i nastavila sa ubeđivanjem da nije ništa pogrešila. Ipak, Mladen je bio besan na nju, pa je napustio dnevni boravak, a Tea je potrčala za njim.

Pogledajte šta se tačno desilo između njih dvoje i da li je, možda, pravi razlog svađe-Dalila?!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Drama u “Snajkama”: Teodora i Mladen burno raskinuli zbog Dalile? (video)

Izvor: Svet, 07.Dec.2016

Učesnici rijalitija “Snajke” Mladen Vuletić i Teodora Radojičić, nisu više zajedno.. Naime, Vesna Rivas je sinoć kao specijalni gost unela mnogo nemira u kuću, a to je na kraju kulminiralo Mladenovim i Teodorinim raskidom.. Vesna je odmah po ulasku rekla kako će za dva dana da im se pridruži...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.