Drama na Pinku! Luna lila suze, nije mogla da se zaustavi!

Izvor: Svet, 06.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Pinku! Luna lila suze, nije mogla da se zaustavi!

Luna Đogani govorila je o trećoj sezoni rijalitija, pa je odjednom počela da plače kada je videla snimak sa “Zadrugovizije” gde je učestvovala.
“Ovo je bio moj život, promenio mi se za jednu noć. Postala sam druga osoba i mnogo mi se to sviđa. Ponosna sam na sebe, nisam htela da plačem. Čudno mi je što u najavi nisam videla sebe, vraća mi se sve. Pogledala sam se u ogledalo i shvatila koliko sam naučila. Ja sam toliko jaka osoba i borbena, sve sam sama uspela i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zahvalna sam svima što su me dovde doveli. Rekla sam da neću plakati, ali mi se emocije vrte, teško mi pada. Valjda me ljudi i vole što ne mogu da sakrijem emocije, ali ovo je zaista sreća što sam uspela. Zahvalna sam porodici, mojoj mami i svima koji su deo mog života”, rekla je u “Narod pita” i dodala:

“Sećam se kako sam bila izgubljena devojčica i došla u pratnji porodice, a onda mi se život pretvorio u špansku seriju. Ovo su bile suze radosnice.”
svetprintscreen
The post Drama na Pinku! Luna lila suze, nije mogla da se zaustavi! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.