Dragana Mirković prvi put javno progovorila o Tonijevoj operaciji kod Ognjena u emisiji!

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković prvi put javno progovorila o Tonijevoj operaciji kod Ognjena u emisiji!

Utorak se po emisiji "Amidži šou" poznaje, a kao što ste navikli, Ognjen Amidžić će u studiju ugostiti aktuelne ličnosti sa javne scene.

Marija Šerifović, deset godina nakon pobede na Evrovziji, otkriće svoje mišljenje o ovom takmičenju, ali će iskreno pričati o svojoj karijeri, ali i burnom životu. Dragana Mirković će, nakon uspešne operacije koju je nedavno imao njen suprug Toni Bijelić, kod Ognjena govoriti o aktuelnim privatnim, ali i poslovnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dešavanjima. Potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Bogdan Obradović, otkriće sve tajne iz sveta tenisa, ali i kada će najbolji srpski teniser, Novak Đoković, ponovo zavladati ATP listom.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Amidži šou", koja se emituje uživo od 22 časa, u utorak 16. maja, samo na Televiziji Pink!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.