Dragana Mirković  napravila je pravi spektakl u Nišu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2024, 11:05

Dragana Mirković napravila je pravi spektakl u Nišu! (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković je napravila sinoć spektakl u hali "Čair" u Nišu. Kao i svaki koncert u okviru ove turneje, i ovaj je bio humanitarnog karaktera. 
Aleksandar Njegovan, kog Dragana zove mlađim bratom, uručio joj na poklon ikonu Isusa Hrista, kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe", čiji je Dragana Mirković veliki prijatelj.
Ppecijalna gošća, kao i na predhodnim koncertima, bila joj je Sandra Rešić, koja je sa Draganom izvela hit "Divlja devojka". Ovu pesmu je Dragana Mirković snimila sa Sandrinim pokojnim ocem Ninom Rešićem.
Druga specijalna gošća bila...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.