Dragana Mirković OVOM BESNOM MAŠINOM stigla na koncert u Niš - NEVIĐENA SCENA pred halom Čair

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 22:48

Dragana Mirković OVOM BESNOM MAŠINOM stigla na koncert u Niš - NEVIĐENA SCENA pred halom "Čair"

Dolazak najveće dame među našom estradom i velikog humaniste, Gage, u Niš i koncert povodom 40 godina blistave karijere predstavljaju radostan trenutak kako za pevačicu, tako i za sve prisutne koji će uživati u njenom nastupu.
Ikona naše narodne muzike Dragana Mirković je stigla u Niš kako bi održala koncert povodom proslave 40 godina uspešne karijere. Kako svedoče domaći mediji, svojim dolaskom u besnoj crvenoj mečki, izazvala je veliku pažnju i uzbuđenje među svojim fanovima, koji nestrpljivo iščekuju večerašnji spektakl.
Ovaj koncert ima poseban emotivni značaj za Draganu Mirković, jer obeležava čitavih 40 godina njenog prisustva na muzičkoj sceni. Tokom svoje bogate...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dragana Mirković napravila je pravi spektakl u Nišu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2024, 11:05

Folk zvezda Dragana Mirković je napravila sinoć spektakl u hali "Čair" u Nišu. Kao i svaki koncert u okviru ove turneje, i ovaj je bio humanitarnog karaktera. ..Aleksandar Njegovan, kog Dragana zove mlađim bratom, uručio joj na poklon ikonu Isusa Hrista, kao znak zahvalnosti što je odlučila...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.