Dragana Mirković i Toni u borbi za imovinu: Kome će pripasti dvorac u Beču?

Izvor: Svet plus, 05.Apr.2024, 15:46

Dragana Mirković i Toni u borbi za imovinu: Kome će pripasti dvorac u Beču?

Dragana Mirković, često na listi najbogatijih javnih ličnosti, suočava se s razvodom od Tonija Bijelića. Njihovo bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara. Izvori otkrivaju da su zajednički poslovni poduhvati činili značajan deo njihovih prihoda, uključujući televiziju kojom Dragana upravlja od 2005. godine, kao i firmu za prodaju luksuznih automobila.
Sada, sa razvodom, nastaje pitanje kako će se podeliti imovina. Dok će televiziju prepustiti Dragani, Toni se ne zanima za poslove u Srbiji, ali nekretnine i firma za prodaju automobila predstavljaju izazov. Dok se nekretnine prenose na njihovu decu, firma ostaje sporna tačka. Dragana, iako novac nije njen prioritet,...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.