Izvor: Blic, 05.Apr.2024, 12:05

BORBA ZA IMOVINU TEK KREĆE Toni ostavio Dragani dvorac i televiziju, A OVOG NE ŽELI DA SE ODREKNE: "To je glavni izvor prihoda"

Iako se čini da su se Dragana Mirković i Toni Bijelić podelili nakon razvoda, pravna borba im tek predstoji. Prema rečima našeg izvora, nakon što se Toni iselio iz dvorca u Beču, pevačica je u njemu ostala sama ali je lista imovine koju su stekli tokom svih ovih godina duga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA za imovinu tek počinje... Toni prepustio Dragani dvorac i televiziju, ALI OVOGA NE ŽELI da se odrekne

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024

Par je odlučio da se razvede nakon 24 godine braka. Tokom skoro dve i po decenije ljubavi, stekli su dosta zajedničke imovine, koja pri razvodu spada pod raspodelu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dragana Mirković i Toni u borbi za imovinu: Kome će pripasti dvorac u Beču?

Izvor: Svet plus, 05.Apr.2024

Dragana Mirković, često na listi najbogatijih javnih ličnosti, suočava se s razvodom od Tonija Bijelića. Njihovo bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara. Izvori otkrivaju da su zajednički poslovni poduhvati činili značajan deo njihovih...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.