Dragana Mirković i Ivan Zak: Kad srce stane spot i pesma 2024 (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2024, 21:23

Dragana Mirković i Ivan Zak: Kad srce stane spot i pesma 2024 (VIDEO)

Saznajte više o novom spotu za pesmu "Kad srce stane" u izvođenju Dragane Mirković i Ivana Zaka. Ovaj video donosi vizuelnu priču koja prati emotivnu temu pesme.
Dva izuzetna umetnika stvorila su nešto posebno! Dragana Mirković i Ivan Zak su nas iznenadili svojim duetom “Kad srce stane”. Ova pesma je prava poslastica za sve ljubitelje balada i emotivnih tekstova.
Dragana Mirković, kraljica narodne muzike, i Ivan Zak, popularni pevač sa Balkana, zajedno su doneli osećajnost i strast u ovu pesmu. Njihovi vokali se prepliću, stvarajući harmoniju koja dira srce slušalaca. Melodija je jednostavna, ali duboko emotivna, kao da je izronila iz najdubljih osećanja....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.