Dragana Mirković OSULA PALJBU po kolegama: Mogu biti poznati, ali NE I ZVEZDE Oštrija nego ikada

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 21:56

Dragana Mirković OSULA PALJBU po kolegama: "Mogu biti poznati, ali NE I ZVEZDE" Oštrija nego ikada

Ovog puta je bila rigorozna...

Dragana Mirković u šou "Rame uz rame sa Draganom", progovorila o uticaju društvenih mreža na popularnost, te iznela stav sa kojim se mnogi mogu saglasiti.

Poznato je da folk diva ima iza sebe višedecenijsku karijeru i mnogo hitova, zbog čega je mnogi smatraju jednom od najvećih regionalnih zvezdi na Balkanu, a ona smatra da je sada u novijem dobu, lakse doći do popularnosti nego pre, ali kratkotrajne.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Danas je mnogo lakše doći do publike, zahvaljući društvenim mrežama, svako može da postane poznat, ne baš zvezda, ali da postane interesantan na mrežama. To jako brzo prođe, jer društvene mreže melju, one su u sekundama. One ne ostavljaju ime, to u sekundama prolazi i zato je sada mnogo teže opstati i postati prava zvezda, nego ranije, a s druge strane, biti poznat je mnogo lakše - rekla je Dragana.

Sa legendarnom pševačicom, bi se mnogi saglasili, jer činjenica je da danas mnogi mogu da dopru do svojih 5 minuta slave, ali ne da se tu i zadrže.

No, da li je Gaga ciljala na nekoga konkretno i uputila ove "prozivke" na račun pojedinih kolega, pitanje je koje se postavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.