Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 23:11

"Dozivala me je, a ja..." Zvezdan Slavnić progovorio o pokojnoj Kseniji Pajčin: "Bila je PROKLETO lepa"

"To je bila tinejdžerska ljubav, neiskvarena, čista, ona i ja smo bili klinci."

Bivši zadrugar, Zvezdan Slavnić, nakon rijalitija nije želeo oglašava za medije, ali je sada odlučio da razreši mnoge misterije.

O ljubavnoj vezi koju je imao sa pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je tragično nastradala nikada nije rekao ni reč, sve do sada.

- To je bila tinejdžerska ljubav, neiskvarena, čista, ona i ja smo bili klinci. Ne volim da pričam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome da me ne bi pogrešno neko shvatio. Bio sam na njenom grobu dva puta, blizu nje je sahranjen moj dobar drug, pa odem - rekao je Slavnić u emsiji "Minsko polje sa Sanjom".

- Ksenija je bila neko ko je trebao da se rodi u nekoj drugoj državi gde bi bila prihvaćna na drugačiji način, gde bi drugačije bila tretirana. Lepota je sto posto prokleta, nažalost desila joj se tragedija koja se desila. Poslednji put sa njom sam se čuo pre dvadeset godina. Gledao sam neke poslednje njene emisije, gde mi se čini da me je dozivala da je pozovem i vidim kako je, ali sam tada bio na koledžu, nisam je zvao zato što nisam mogao - rekao je Zvezdan u emotivnoj ispovesti za Republiku.

Srbija Danas/Republika/S.A./Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.