Doktor Karev privatno: ima petoro dece, brata blizanca i roditelje šerife!

Izvor: Prva.rs, 03.Sep.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Karev privatno: ima petoro dece, brata blizanca i roditelje šerife!

1. Džastin je u braku sa Kejšom od 1993. godine, a upoznali su se u modnom sveetu: Kejša je radila kao modni agent, a Džastin kao model. ''Toliko smo dugo zajedno da više jednostavno ne bih mogao da zamislim život bez nje. Svaka veza ima uspone i padove. Srećan sam što kroz njih mogu da idem sa njom“; kaže Džastin.
2. Par ima petoro dece: Iszabelu (23), blizance Maju i Kailu (20), Evu (18) i Džeksona (15). ''Naša kuća je poput nekog noćnog kluba! Imamo sve potrebno: glasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << muziku, gužvu i haos'', šali se glumac.
3. Džastin je rođen u Ohiju. Njegovi su roditelji bili zamenici šerifa. Takođe, ima i brata blizanca Džejsona.
4 Pre nego što je postao dr Karev u slavnoj seriji, Džastin je radio kao model, a između ostalih, ističe se njegova kampanja za brend „Kelvin Klajn“.
5. Glumac ima nekoliko tetovaža, uključujući imena dece i žene, vatreni krug i broj sedam. ''Taj broj je u Vegasu na glasu kao vrlo srećan, ali u mom slučaju povezan je sa biblijskim verovanjem da je to broj savršenstva.''
6. Džastin je poznat po tome da na čitanja scenarija uvek dolazi sa sunčanim naočarima. ''Izgleda neverovatno. Ulazi u prostoriju sa šeširom i sunčanim naočarima. Kad bih ja to učinila, verojatno bih izgledala urnebesno, ali njemu to stoji. Na njemu jednostavno sve izgleda dobro'', izjavila je njegova kolegica Kamila Ludington koja u seriji' igra njegovu devojku Džo.
7. Bavi se jogom, a u isto vreme čita Bibliju. Posebno je „opsednut“ Knjigom otkrovenja, kako je nekoliko puta istakao.
8. Godine 2008. prijavio se u jednu kalifornijsku psihijatrijsku ustanovu zbog problema sa spavanjem.‘’To je neka vrsta poremećaja. Vaše telo je umorno, ali vaš mozak jednostavno ne može da prestane da radi. Želim da zaspim, ali ne mogu!“
U vreme kad je zatražio pomoć spavao je samo sat nedeljno, što zvuči prilično bizarno!
Izvor: RTL
Pratite nas i na Viberu!  

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.