Dok svi pričaju o njenom razvodu, pevačica Ana Nikolić otkrila kome prpada njeno SRCE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok svi pričaju o njenom razvodu, pevačica Ana Nikolić otkrila kome prpada njeno SRCE! (FOTO)

Pevačica najviše vremena provodi sa...

Dok svi pričaju o razvodu sa reperom Stefanom Đuriđem Rastom i sekulacijama o novom dečku, pevačica Ane Nikolić se laganim, ali sigurnim koracima vraća na muzičku scenu. Fanove više od svega interesuje kako izgleda njen novi partner i kako ona trenutno živi.

. Dok javnost bruji o biznismenu, sa kojim je navodno pevačica u vezi, ona se obratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom fotkom, pa objasnila kome njeno srce pripada.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija Anine mazimice Tare i malog psa sa kojim se neumorno mala igra. U opisu, Nikolićeva je uz mnogo emotikona koji se smeju i jedno srce, napisala:

-"Banda".

Komentar se odnosio na Aninog psa i ćerkicu.

Banda!😂😂😂🤷‍♀️❤️😻☝️

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 27, 2019 at 2:32pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.