Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo od koga se Ana Nikolić NE ODVAJA, fotka će vas ostaviti BEZ REČI

Poznata pevačica Ana Nikolić ovih dana je u žiži interesovanja, zbog najavljenog povratka na muzičku scenu, nakon višegodišnje pauze, ali i zbog povezivanja sa pojedinim muškarcima, što je oštro demantovala na svojim profilima na društvenim mrežama. Ana Nikolić rešila je sada da pokaže svima od koga se ne odvaja, te da, po svemu sudeći, još The post Evo od koga se Ana Nikolić NE ODVAJA, fotka će vas ostaviti BEZ REČI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mokra i gola: Kija Kockar zapalila Instagram!

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2019

Kija Kockar je rešila sinoć da svojim pratiocima na društvenim mrežama ulepša veče, te im je na veoma intrigantan način poželela laku noć. Naime, vlasnica hita “Amorova strela” fotografisala se nakon tuširanja, uvijena samo u peškir. – Mokra – zavodljivo je poručila Kija, stavivši...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.