Dok je Zvezdan u KLINČU SA OBEZBEĐENJEM da ga teši trči Anđela, hvata ga na roditelje - OPASNO se zaigrala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 00:31

Dok je Zvezdan u KLINČU SA OBEZBEĐENJEM da ga teši trči Anđela, hvata ga na roditelje - OPASNO se zaigrala!

I posle svega, tako postupa...

U Beloj kući je nastao pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara" koji su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa.

Kada je Zvezdan Slavnić izrevoltiran pitanjima, ali i reakcijama Ane Ćurčić prvo na sasrnuo na nju, a potom i izleteo u dvorište, za njim je poletela, a ko drugi nego Anđela Đuričić.

- Molim te, stani! Dosta je bilo danas, nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opet da joj daješ ono što si joj davao 60 dana, samo na sebe misli jednom, brate! Seti se maminog i tatinog pisma i onoga što su ti rekli - rekla je Anđela.

Pokušala je Anđela da slatkorečivim pristupom priđe Zvezdanu.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.