Đedoviću nije bilo svejedno kada je pročitao pismo produkcije - Veliki šef se oglasio povodom napuštanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 02:12

Đedoviću nije bilo svejedno kada je pročitao pismo produkcije - Veliki šef se oglasio povodom napuštanja

Niko ne može da napusti prostoriju dok se ovo ne reši.

Veliki šef poslao je učesnicima ''Elite'' pismo, kako bi ih obavestio da je vreme da napuste Belu kuću i da pređu u prostoriju gde će se odigrati žurka.

Ovonedeljni vođa Marko Đedović odmah je raspodelio novac a to mu nije bilo svejedno jer su svi galamili i želeli da izvuku na mufte.

- Draga Elito, večeras će u vašem grabu biti organizovana žurka. Odabrani će dobiti po 500 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovonedeljni vođa će odlučiti ko će dobiti 100, ko 200, a ko 300 dinara. Dok vođa ne podeli novac, niko ne sme da napusti sastanak. Tokom žurke će biti hrane i pića, a sve što poželite da pojedete i popijete morate da platite. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Odmah nakon čitanja pisma, učesnici su se okupili oko Đedovića, te je svako želeo da mu odmah udeli njegov deo, što je izazvalo opštu gungulu.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.