Đedović sve zna - progovorio o PROŠLOSTI Uroša: Sto zanemeo, Stanić prebledeo nakon raskrinkavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 17:08

Đedović sve zna - progovorio o PROŠLOSTI Uroša: Sto zanemeo, Stanić prebledeo nakon raskrinkavanja

Marko je i ovonedeljni vođe te je počeo da deli budžete. Kada je došao do kontroverznog Uroša, progovorio je o njegovoj prošlosti u Eliti.

Marko Đedović je odlučio da dominira i da pokaže ko je glavni u kući. Pošto se nije dogodilo izbacivanje, on je i ove nedelje vođa i ovog ponedeljka deli budžete.

Ne trenutak kada je došao do Uroša Stanića, kontroverznog gej elitnog takmičara, progovorio je o njegovoj dosadašnjoj prošlosti u "Eliti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde se proslavio blamažama ali i inteligentnim provokacijama koje je upućivao drugim takmičarima.

On je upozorio Uroša da ne može više da se pravi budalom i da njegovo ponašanje neće tolerisati. ipak, nagradio ga je srednjim budžetom što je više nego prošle nedelje kada je Staniću dao mali budžet.

- Uroše, ne pravi budalu od sebe. Srednji budžet ide tebi. Nemoj sebe da degradiraš, jer nema poente - kazao je Đedović.

Uroš je prebledeo u trenutku kada je trebao da čuje Đedovićevu presudu, posebno jer je pre neku nedelju pričao tokom žurke da je Đedović super frajer.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.