Đedović URNISAO Lunu, Minu i Ivu! Marko komentarisao bivše cimerke, pa rekao da su OVO PREKOPIRALE od Kije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 09:18

Đedović URNISAO Lunu, Minu i Ivu! Marko komentarisao bivše cimerke, pa rekao da su OVO PREKOPIRALE od Kije!

Gledateljka ih sve detaljno izanalizirala.

U emisiji "Zadruga - narod pita", u kojoj su gosti bili Tara Simov, Mateja Matijević i Marko Đedović, gledaoci su se non-stop uključivali i postavljali pitanja, ali i iznosili svoje mišljenje o bivšim zadrugarima.

- Sad malo da se odmorimo do sledećeg serijala. Kad je ovaj bio ovakav. Meni je najveći utisak ostavila Anabela. A prvo bih htela nešto Tari da kažem, ti se meni kao devojka sviđaš, ali treba da znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad treba da staneš, da malo stišaš tu svoju brzopletost. Ovako mi se sviđaš. Što se tiče Mateje ti ćeš sa tvojim egom daleko da doguraš, tako će neka devojka da te navuče na led da nećeš znati gde si, pa ćeš tad da se pitaš, gde je ona moja Tara, a ona će da bude sa nekim drugim. Taj tvoj ego mi se ne sviđa. Treba ljudima praštati, i na njenu mladost, treba nešto i progutati. E sad bih se vratila na Đoganijeve. Ja nisam ni na čijoj strani, ne slažem se sa Markom, jer on očigledno podržava Anabelu, a ja bih podržala dete. To dete ima psihičke probleme iz detinjstva, a ne od Marka Miljkovića, da nije on, bio bi neko drugi. Dete od dve godine pamti. Pred detetom su se svađali, pljuvali se, a ono što pada u trans to je dobro jer tako izbacuje negativnu energiju, ali ne treba to da radi pred publikom. Anabela je uvredila i ponizila sve žrtve s*ksualnog nasilja, kad je rekla: "Bolje da sam silovana nego što sam ti rodila decu". Majka je rekla Luni svakakve ružne reči, ja branim dete, matori me ne interesuju, neka se poubijaju, dete je dete, bez obrzira koliko godina imamo. Ne mogu da shvatim da za svoje dete kaže sve najgore stvari, to je dno dna. Kad je Luna imala 13 godina, za koliko je ona prodala njenu ćerku, ona ju je ostavila kod Cece Ražnatović, bila je u pubertetu. Onaj se lečio i nije mogao da brine o njoj, onda je trebalo da se uključi centar za socijalni rad, sad takođe, za ovo drugo dete, jer su roditelji u Zadruzi, a ne da je ostave sa čovekom koji je lečen. Mene te stvari smetaju, žao mi je tog deteta. Marko je rekao danas da idu njih dvoje na nepoznatu adresu, da malo razvijaju mozak. Mi smo takvu decu vodili u manastir, držali seanse, uzimali bi smo im mobilne, nisu mogli roditelji da dolaze, tako treba i Luna da se kloni roditelja, ne da ih mrzi, nego da dođe sebi. Jer dete je upropašćeno. Majka joj je u prvoj Zadruzi podržala vezu sa oženjenim čovekom. Sad se izvinjava Slobodanu, a on joj davio ćerku. Marko ima iskustva u tome u svojoj porodici, neću da širim tu temu. On što joj drži usta, to je dobro, jer ne dozvoljava da peni. Ona bi u tim sitaucijama mogla da pregrize jerzik i on joj tako pomaže da ne bi došlo do toga. Zagrljaj u tom trenutku ne bi bio dobar za nju. Anabela je sve o tim prebijanjima pričala u "Magazinu In". Najgore je da se deca opredeljuju na čiju će stranu - rekla je gledateljka.

- To povraćanje to je klasično foliranje, gledali smo i Ivu, i Minu. To su videli od Kije, žena je imala ozbiljnih životnih problema. Žena je izgubila muža, ona nije imala razlog da folira - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"To povraćanje je klasično foliranje, sve su videle od Kije" Đedović urnisao Lunu, Minu i Ivu!

Izvor: Press, 15.Jul.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostila Taru Simov, Mateju Matijevića i Marka Đedovića, a gledaoci su se non-stop uključivali u emisiju. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.