Đedović RAZOTKRIO Delićevu - Ovo NIJE SMELO da se sazna: Svi su zanemeli kada joj je sasuo u lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:03

Đedović RAZOTKRIO Delićevu - Ovo NIJE SMELO da se sazna: Svi su zanemeli kada joj je sasuo u lice

Za vreme podele budžeta Đedović je otkrio da sumnja u Teodorinu vezu sa Bebicom, zbog njene bliskosti sa Majom. On smatra da je razlog tome bliskost koju ima sa Takijem Marinkovićem.

Vođa Marko Đedović učesnicima Elite delio je budžete za ovu nedelju.

On je Delićevoj dao mali budžet jer je posumnjao u njeno ponašanje, pa je pred svima otkrio da da svoje mišljenje i tako je razotkrije. 

- Samire ti si nepopravljivi romantik, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi zanimljivo da gledam kako će se razvijati taj odnos. Radi šta god hoćeš, ti nikome ne smetaš i ne činiš loše sem što ja imam transfer blama od stihova romantike i patetike - rekao je Marko.

Onda se Đedović obratio Teodori Delić i saopštio koliki budžet će dobiti:

- Ti mi uopšte nisi jasna, vidim da si sve bliža Takiju preko Maje, više si sa njom nego sa Bebicom. Verujem da si razumenka dok ne izađete pa ga nabiješ nogom u du*e da ne zna gde se nalazi - rekao je Marko i dao joj mali.

On je posumnjao u njenu vezu sa Bebicom, jer je posmatrao kako se zbližava sa Marinkovićevom. Da li je bio upravu i kako će se Teodora pokazati do kraja rijalitija ostaje da saznamo.

- Dve osobe kojima si dao srednji a to su Danijel i Bora treba da razmisliš da li zaslužuju veći budžet od mene. Ja fejk vezu neću da gradim kao pojedini. Uroše možemo da igramo rijaliti možda sam ti ja novi tata pošto su te se tvoji odrekli, a ja sam i napolju human i mogu da te usvojim - rekao je Boža.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.