Dirljiv simbol požrtvovanosti i dobrote postavljen na kovčeg glumice Jelene Čvorović - svedoči ko je ona bila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 14:43

Dirljiv simbol požrtvovanosti i dobrote postavljen na kovčeg glumice Jelene Čvorović - svedoči ko je ona bila

Poslednji oproštaj voljenoj umetnici.

Jelena Čvorović Paunović, poznata glumica, danas se sahranjuje na Novom groblju. Izjave saučešća su zakaze za pola dva, a sama sahrana u pola 3.

Ožalošćeni i njene kolege polako dolaze da odaju poslednju počast glumici koju ćemo svi da pamtimo po njenim nezaboravnim ulogama u televizijskim serijama

U kapeli je položen kovčeg sa njenim telom, a pored je postavljen veliki venac.

Venac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postavila njena ćerka Mina Paunović, ne njemu stoji traka na kojoj piše: "Volim te mama".

Venac je sačinjen od belih ljiljana. Tradicionalno ovaj cvet posvećen je presvetoj Bogorodici, a kada je bele boje, tada simboliše dobrotu, čistotu i požrtvovanost.

Mina Paunović je na socijalnim mrežama napisala neposredno nakon smrti majke i poznate glumice sledeće.

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - rekla je Mina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.