Dildo iz 18. veka: Arheolozi pronašli seksi igračku (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dildo iz 18. veka: Arheolozi pronašli seksi igračku (video)

Tokom otkopavanja antičkog kupatila, poljski arheolozi otkrili su u Gdanjsku igračku za seks. Dildo je napravljen od drveta i veličine je 20 centimetara.

Predmet je pronađen u toaletu i datira iz druge polovine 18. veka. Tanak je i dugačak, a napravljen je od kože, drveta i vlakana. U odličnom je stanju. Verovatno ga je neko bacio u toalet“, rekao je predstavnik Regionalne kancelarije za zaštitu spomenika u Gdanjsku.

Arheolozi su ranije pronašli mačeve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pa pretpostavljaju da se na ovom mestu nalazila škola za mačevanje.

Hiljadama godina predmeti poput ovog korišćeni su kao simbol podsticanja plodnosti i odbrane od zlih duhova, ali njihova upotreba kao seksualnog pomagala takođe ima dugu istoriju.

Falus star 28.000 godina koji je nedavno pronađen u Nemačkoj proglašen je najstarijom igračkom za seks ikada pronađenom. Austrijski muzej ima i najstariju kolekciju kondoma iz sveta, između ostalog i ostatke kondoma iz 1650-ih godina. Pronađeni su u Dadli dvorcu u Engleskoj.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.