Detalji iz Ninovog života koje malo ko ZNA! Ženio se TRI puta i PREOTEO  je suprugu POZNATOM PEVAČU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 23:06

Detalji iz Ninovog života koje malo ko ZNA! Ženio se TRI puta i PREOTEO je suprugu POZNATOM PEVAČU! (FOTO)

Sutra se navršava 14 godina od smrti poznatog pevača narodne muzike Nina Rešića!

Jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike devedesetih godina, Amir Rešić Nino izgubio je životnu bitku 18. oktobra 2007. godine u 43. godini od perforacije pankreasa.

Iako je bilo poznato da je Nino imao buran ljubavni život, pojedini detalji i dalje su malo poznati javnosti. Naime, pokojni pevač Amir Rešić Nino imao je tri žene, a sa svakom je dobio po jednu ćerku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Објава коју дели Nino Rešić ®️ ® (@nino_resicofficial)

Prvu suprugu, pevačicu Saru Marković upoznao je na snimanju novogodišnjeg programa, a ubrzo su uplovili u romansu koju su krunisali brakom. Uskoro su dobili ćerku Tamaru, međutim, nakon sedam godina braka sa Sarom javnost su iznenadile informacije o Ninovoj romansi sa tadašnjom suprugom svog kolege Šerifa Konjevića, Jasminom Konjević. Njihova veza tada je podigla veliku prašinu, budući da se dosta spekulisalo o tome da je u vezu sa njom uplovio dok je još bio u braku sa Sarom. Nino je ove navode demantovao.

Објава коју дели Nino Rešić (@ninoresic)

- Sara i ja smo odlučili da se razvedemo pre nego što sam ja ušao u vezu sa Jasnom. Razlog je bila moja nemogućnost da živim van svoje zemlje. Sara je odrasla u Nemačkoj i insistirala je da se, kako kaže naš narod “udam”, jer nije mogla da živi daleko od roditelja – ispričao je tada Nino, koji je iz braka sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

Iz braka sa Slavicom Nino je dobio ćerku Sandru, koja je krenula očevim stopama i uplovila u muzičke vode. Sandra se prvi put u javnosti pojavila u takmičenju “Zvezde Granda” i sve oduševila svojim talentom, nakon čega je stekla veliku popularnost.

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Kako je više puta isticala za domaće medije, na svakom nastupu peva numere svog pokojnog oca, koje joj, kako kaže, gosti najviše traže, ali i daju najveće bakšiše, budući da ih izvodi sa posebnom emosijom. Sandra je trenutno boravi u popularnoj “beloj kući” u Šimanovcima, kao jedan od učesnika rijalitija “Zadruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.