Desingerica na testovima za vožnju padao pet puta!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2024, 09:20

Desingerica na testovima za vožnju padao pet puta!

Pored snimaka sa koncerata, Desingerica je privukao pažnju javnosti i zbog hapšenja zbog droga, kao i zbog svoje sklonosti ka luksuznim automobilima i bahatom vožnjom. Sada je priznao da je pet puta padao na testovima.
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, stekao je reputaciju zbog svojih kontroverznih pesama i nastupa. Umesto uobičajenih izvođačkih tehnika, postao je poznat po udaranju publike patikom u glavu tokom nastupa, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama. Dok su mlađi obožavali njegovu ekscentričnost, stariji su uglavnom osuđivali njegovo skandalozno ponašanje.
Pored snimaka sa koncerata, Desingerica je privukao pažnju javnosti i zbog hapšenja zbog droga,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.