Dejan se PRVI PUT oglasio nakon objave da ide u zatvor - Dragojević MOLI ZA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 19:17

Dejan se PRVI PUT oglasio nakon objave da ide u zatvor - Dragojević MOLI ZA POMOĆ!

Evo šta traži od svakoga ko može da pomogne.

Dejan Dragojević danas je objavio na svom Instagram storiju da mu je stigao nalog za izvršenje zatvorske kazne, što je mnoge šokiralo. Dejan nije otkrio koji prekršaj je napravio, ali je naša redakcija odmah kontaktirala njegovu majku Biljanu Dragojević u želji da saznamo istinitost ovih informacija.

- Ajoj on je dobio neku kaznu za brzinu, jao Bože što je on šašav, jurio je kolima, ja mislim da ga je uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija i nije platio na vreme kaznu, pa je sad dobio da plati u roku od 3 ili 5 dana ili će ići u zatvor, kako to već ide ako ne platiš kaznu. On znači sad ima mogućnost da plati a ne da ide odmah u zatvor, mislim da je to danas već obavio. Moraću da ga kontrolišem kao da je malo dete, da vidim da li plaća na vreme kazne - rekla je Dejanova majka Biljana za naš portal.

Na pitanje koji je iznos koji Dejan treba da plati u pitanju, Biljana Dragojević kaže:

- Ne znam, sitno nešto da li 5 ili 10 hiljada, jedino ako nije sakrio još neku kaznu od mene - kaže nam Biljana kroz smeh.

Dragojević se i dalje nije oglašavao ovim povodom, ali je na Instagramu objavio apel za pomoć u pronalaženju jedne kuce.

- Nestao maltezer, odaziva se na ime Đole, ako ga neko vidi po Veterniku neka javi molim vas - napisano je na storiju koji je Dejan podelio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.