Dejan Dragojević želi da širi islam po Srbiji: Pogledajte šta strani mediji pišu o pobedniku Zadruge 5

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 18:16

Dejan Dragojević želi da širi islam po Srbiji: Pogledajte šta strani mediji pišu o pobedniku "Zadruge 5"

Zainteresovao svojim postupcima i ljude izvan granica Balkana.

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević ovih dama je česta tema medija zbog svog javnog priznanja da je prešao u islam.

Rijaliti-zvezda nedavno je obišla Meku i Medinu, a tom prilikom je više govorio o muslimanskim običajima i ritualima. Po svemu sudeći, Dragojević nije samo zagolicao pažnju domaće javnosti, već i strane.

Austrijski magazin pisao je o Dejanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelasku u muhamedanstvo.

- Dejan Dragojević želi da širi islam po Srbiji - glasi naslov članka na čuvenom sajtu kosmo.at.

U daljem tekstu citiraju se izjave Dragojevića sa njegovog Jutjub kanala.

- Postim i ne čitam sve što pišu u medijima. Pre četiri godine sam prešao u islam. To je bio moj izbor. Zašto bi me neko prisiljavao? Kada sam shvatio da sam pravi musliman, priznao sam to. Molio sam se u "Zadruzi". Nikada nisam preskočio molitvu, neki su znali, a neki ne. Volim što sam musliman - priznao je on.

Dejana Dragojevića je oduševila činjenica da strani mediji pišu o njemu, te je članak austrijskog magazina podelio na svom Insta storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.