Deeca Dragane Mirković priredila majci neverovatno iznenađenje! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2024, 18:36

Deeca Dragane Mirković priredila majci neverovatno iznenađenje! (FOTO)

Dragana Mirković nedavno se posle kraće pauze vratila koncertnoj turneji "Do poslednjeg daha", a poslednji u nizu nastupa bio je u Italiji nakon čega su joj sin Marko i ćerka Manuela priredili iznenađenje i doveli je u Veneciju. 

Regionalna muzička zvezda nije skrivala oduševljenje ovim gestom, pa je boravak u jednom od najlepšig gradova sveta iskoristila da obiđe znamenitosti, ali i da poseti legendarni Bijenale koji se ove godine održava. Svoju radost podelila je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva Dragana Mirkovic

- Ono kada posle prelepog koncerta Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju- napisala je Dragana.

Slične vesti: 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Deca Dragane Mirković priredila majci neverovatno iznenađenje! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2024

Dragana Mirković nedavno se posle kraće pauze vratila koncertnoj turneji "Do poslednjeg daha", a poslednji u nizu nastupa bio je u Italiji nakon čega su joj sin Marko i ćerka Manuela priredili iznenađenje i doveli je u Veneciju. ..Regionalna muzička zvezda nije skrivala oduševljenje ovim gestom,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.