Dečica i Jeja će se baškariti u luksuzu: Pogledajte Slobinu NOVU VILU, pevač napravio PRAVI RAJ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 21:02

Dečica i Jeja će se baškariti u luksuzu: Pogledajte Slobinu NOVU VILU, pevač napravio PRAVI RAJ (FOTO)

Slobina najava da je useljenje vrlo blizu dodatno je podgrejala znatiželju javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati konačan izgled vile u Slankamenu.

Pevač i nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga", Sloba Radanović obradovao je pratioce na društvenim mrežama poslednjim snimkom.

On je na svom Instagram profilu pokazao kako će izgledati njegov i Jelenin novi dom, te podigao prašinu snimkom.

Njegova vila, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će živeti sa suprugom Jelenom Radanović, sinom Damjanom Radanovićem i Jeleninom decom iz prvog braka, prostire se na impresivnih preko 300 kvadratnih metara. Ovaj prostrani dom već poprima oblik luksuznog i modernog mesta za život, a posebno se ističe prelep bazen koji je pravi san hedonista. Dvorište je uređeno sa puno trave i biljaka, pružajući idealno mesto za igru i zabavu mališanima.

Sloba se nedavno pohvalio i pokazao unutrašnjost vile, otkrivajući javnosti delić atmosfere koja će ih dočekati u njihovom novom domu. Detalji enterijera su izazvali veliko interesovanje javnosti, a fanovi su nestrpljivo iščekivali svaki novi detalj o ovoj impozantnoj građevini.

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.